Ytterkläder för alla tillfällen

Det är otroligt roligt med ytterkläder, men även ganska svårt. Man vill ha något som matchar med den personliga stilen och naturligtvis också är snyggt och värmande. Det kan vara svårt att hitta ett enda ytterplagg som uppfyller alla de här kriterierna, så därför kan det vara bra att ha en basgarderob av flera ytterplagg. Här kan du läsa om vilka vintervärmare som borde finnas i allas garderob.

Ullkappan

Ingenting känns helt rätt till din hellånga klänning. Dunjackan känns för sportig och trenchcoaten är för tunn i kylan. Då plockar du fram din kappa i ull. Det här är ett oerhört användbart plagg som passar till det mesta och dessutom är det perfekta ytterplagget när du är uppklädd. Ull har riktigt fina egenskaper. Materialet håller dig varm trots iskyla och väta. Samtidigt blir det aldrig för varmt eftersom det även andas.

Lättviktsjackan i dun

Ibland är en vanlig dunjacka tung och otymplig. Då är en så kallad lättviktsjacka i dun fantastisk. Den väger nästan ingenting vilket gör att du knappt känner att du har den på dig. Hos fantastiska Cedrico finns många modeller av den här typen av jacka att välja bland. Vill du kunna röra dig smidigt men ändå hålla dig varm är den här modellen ett måste. Ett stort plus är att den är väldigt snygg till jeans.

Den långa dunkappan

Trendjackan framför alla är just nu den långa dunkappan. Den gjorde sitt intåg under förra vintern och är absolut här för att stanna. När den isande kylan slår till är det också den du ska plocka fram eftersom den värmer hela dig, från topp till tå. Är äkta dun lite saftigt för plånboken så värmer en vegansk jacka med syntetiskt fiber också bra. Ett stort plus är att det finns massor av modeller att välja bland. Diskret svart för den klassiska smaken, eller en färg som poppar för den som vill synas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *