Träna i snygga träningskläder

Att ha snygga och sköna träningskläder kan vara det som avgör ifall träningen blir av eller inte. Oavsett vilken träningsform du ska utöva är det helt klart värt att investera i några bra och snygga träningsplagg som motiverar dig. Nu inför hösten är det perfekt att uppdatera träningsgarderoben.

Välj alltid träningskläder som är bekväma

När du väljer träningskläder är det viktigt att du tycker att de är bekväma och funktionella. Sedan är det ett stort plus om de är lite trendiga och att du tycker de är snygga. Oavsett om du tränar tung styrketräning, lättare motion eller springer mycket är det bra att ha träningskläder som är anpassade efter just den träningsformen. Om du ägnar dig åt olika typer av träning kan det därför vara en bra idé att ha flera uppsättningar med kläder. När du ska välja träningskläder kan det vara bra att fundera på vilken stil du har och gå efter den. Om du inte tycker om tjocka material och mörka färger tar du kläder som är ljusa och tunna. Träning ska vara roligt och det blir den med träningskläder som du trivs i. Det kan vara bra att ha en bra sort-BH, träningströja, träningstopp, tights och shorts.

Trendiga träningskläder

Nu är det väldigt trendigt med träningstoppar som är croppade, det vill säga korta toppar som slutar ovanför magen. Denna typ av topp fungerar lika bra på gymmet som till yogan. Om du inte behöver jättemycket stöd när du tränar kan en sport-bralette fungera lika bra som sport-BH. Du kan även träna i en snygg sport-BH på gymmet eller när du är ute och springer. Det kan bli varmt att ha både ock. Det finns även snygga croppade toppar med knytdetaljer. Det finns också många snygga seamless varianter i ett flertal färger. Om du inte gillar de croppade varianterna finns det många snygga träningslinnen och t-shirts som du kan köpa. Spelar du mycket padel har tenniskjolen en given plats i träningsgarderoben.

Träningstights med hög midja

Träningstights med hög midja är något som har varit trendigt och populärt ett tag nu och det fortsätter att vara en trendfavorit. Om du gillar mönster och färg ska du definitivt välja ett par tights som har en knallig färg eller ett par som är mönstrade. Till och från träningen kan det vara snyggt att matcha tightsen med en snygg huv-tröja eller en sweatshirt. Den är samtidigt bekväm att ha när du ska slappa i soffan. En träningströja med längre ärmar är också ett bra val. Välj en tröja i en rosa nyans och matcha med svarta tights eller en svart tröja med mer färgglada tights.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *